Terapije z meditacijo trajajo 90 min. Sestavljene so iz meditacije (30 min), ter svetovanja/analiza meditacije (60 min)

Vrste terapij:

TERAPIJA ZA UMIRJANJE MISLI IN STRAHOV
Hiter tempo življenja nas pogosto sili v to, da svoje misli lahko ustavimo samo takrat, ko spimo. Kadar se naša izčrpanost še poveča, se lahko zgodi, da smo tako utrujeni, da ne moremo več niti zaspati. Vse to lahko vodi v resne težave. Skrbi in strahovi nam pri obremenjevanju misli, le še bolj škodujejo. Ne le, da nas hromijo, da bi zaživeli srečno, ampak nam tudi povečajo negativno mišljenje in našo nervozo. Terapija za umirjanje misli, skrbi in strahov, je namenjena odpravljanju le teh. Skozi meditacijo bomo ozavestili vse, kar vas ovira in vse skupaj poskusili »odpihniti« stran. Po meditaciji bomo skozi terapevtski pogovor začrtali nove pogumne in umirjene poti.


TERAPIJA ZA IZBOLJŠANJE ODNOSOV
Imate občutek, da morate ves čas nekomu ugajati? Ali načrtno iščete napake in konflikte v vsaki izrečeni besedi nekoga drugega? Občutite stres, ko vas pokliče določena oseba? Vam ljudje kar naprej prestopajo vaše osebne meje in vsiljujejo svoja mnenja? Doživljate nenadzorovane izbruhe joka ob besedah, ki vam jih nekdo izreče? Če ste na kakšno vprašanje odgovorili z DA, pomeni da imate izzive na področju odnosov. Ljudje smo socialna bitja in dobri odnosi so najpomembnejši za srečno in brezskrbno življenje. Skozi terapijo z meditacijo za izboljšanje odnosov, se bomo sprehodili v preteklost in poskusili odkriti, zakaj imate z določenimi osebami v svojem življenju »skrhane« odnose. Pogovorili se bomo, kako velika je bolečina, kako jo odpraviti, predvsem pa kako osebam, ki so vas prizadeli odpustiti. Kajti šele, ko ste jim sposobni odpustili, ste pripravljeni na korak v prihodnost in resnično svobodo.


TERAPIJA ZA RAZVIJANJE DISCIPLINE (LAŽJE DOSEGANJE CILJEV)
V življenju lahko napredujemo takrat, ko imamo jasno izoblikovane cilje. Naš vsakdanjik oblikuje množica različnih ciljev. Nekateri so majhni ali zgolj takšni, kako bomo prišli iz točke A do točke B in »načrt« kaj vse želimo v dnevu narediti. Nekateri so večji, pomembnejši, življenjski. A tako za majhne, kot velike potrebujemo motivacijo, voljo in DISCIPLINO, da ne obupamo in vse skupaj ne pade v vodo. Pri terapiji za razvijanje discipline bomo ohranjali začetno navdušenje, ter ga poskusili vzdrževati čisto do konca, dokler ne dosežemo zastavljenega cilja. Če ste oseba, ki se hitro navduši za različne stvari, potem pa to navdušenje tudi enako hitro mine in ob vsem tem občutite razočaranje, da vam nekaj PONOVNO ni uspelo, potem je ta terapija prava za vas.


REZANJE ETERIČNIH VEZI IN ENERGIJSKIH NAPADOV
Rezanja eteričnih vezi in energijskih napadov se lotimo takrat, ko se okoli vas nahajajo osebe, ki vas izčrpavajo in vam pijejo energijo. Kako veste, da vas obdajajo takšne osebe? To so ponavadi osebe, o katerih ne morete nehati govoriti. Stvari, ki jih govorite so večinoma negativne. »Po domače« povedano so to osebe, ob katerih začutite slabo fizično in psihično počutje. Lahko so tudi bivši partnerji/partnerke, za katere ste prepričani, da niso vaši pravi življenjski sopotniki, pa vas ne glede na to, nekaj vztrajno želi vrniti ali »zvezati« k njim. Eterične vezi se ves čas pletejo. Ponavadi se zgodi, da pademo v začaran krog, katerega zelo težko ustavimo. Zakaj? Bolj razmišljamo ali govorimo o eni osebi, bolj se z njo (hočemo ali nočemo) prepletamo. Pri rezanju eteričnih vezi in energijskih napadov, s pomočjo angelov poskusimo te vezi prerezati. Po terapiji boste občutili olajšanje in lahkotnost.

Naš Center

Paradišče 9, 1293 Šmarje Sap

E-mail naslov

maja@naslonisename.com

Telefon

031 356 801
POPOLNA UMIRJENOST

100% PRILAGOJENO TEBI

BOLJŠE POČUTJE

RAZBREMENITEV

CENIK

STORITVE SVETOVANJA

INDIVIDUALNA SVETOVANJA

49,00 €

NA URO

INDIVIDUALNA SVETOVANJA ZA PARE

55,00 €

NA URO

PAKET 5 INDIVIDUALNIH SVETOVANJ

40,00 €

NA SVETOVANJE

INDIVIDUALNE TERAPIJE Z MEDITACIJO

60,00 €

90 MINUT

POGOVORNE URICE ZA OTROKE

35,00 €

NA URO

PAKET 5 POGOVORNIH URIC ZA OTROKE

30,00 €

NA URO

PREDAVANJA

Cena odvisna od predavanja ter predavatelja

PO DOGOVORU

SKUPINSKE MEDITACIJE

15,00 €

NA URO

E-MAIL SVETOVANJA

15,00 €

za stranke individualnih svetovanj BREZPLAČNO

3 VPRAŠANJA

DARILNI BON

PO VAŠI IZBIRI

presenetite svoje najbližje z darilnim bonom in vrednostjo po vaši izbiri

STORITEV

KONTAKTIRAJ ME NA

maja@naslonisename.com
031 356 801

ALI REZERVIRAJ TERMIN