Maja Mesić Štrubelj -

Ženska, ki se želi učiti

Mlada mamica 3 otrokom

Žena čudovitemu možu

Pozdravljen/-a. Vesela sem, da se srečava. Moje ime je Maja Mesič Štrubelj. Center uravnoteženega življenja Nasloni se name sem oblikovala, ker menim, da je življenje ne glede na vse ovire in izzive vredno živeti in ne zgolj preživeti. Paulo Coelho pravi, da življenje od nas želi, da živimo svojo osebno legendo. Del moje osebne legende je zagotovo center Nasloni se name, ki je moja velika strast. Drugi del moje osebne legende je vloga ženske, žene in mamice trem čudovitim otrokom. Vsa moja družina me skozi izkušnje uči kako se odzivati, živeti in rasti. Prav posebno izkušnjo in učenje, mi je s svojim prihodom na svet prinesel moj najmlajši sin, ki se je rodil z najtežjo prirojeno srčno napako ter atrezijo požiralnika. Do 2 leta starosti je imel že preko 15 operativnih posegov in operacij. Ko so bile napovedi zdravnikov tako slabe, da sta upanje in moč že izginila, sem se morala odločiti. Odločiti, da bom vstala, se borila in učila z njim ne glede na vse.

 

Po izobrazbi sem diplomirana vzgojiteljica in za seboj imam pravljičnih 7 let dela z najmlajšimi. Kasneje me je pot zanesla drugam, predvsem v raziskovanje sebe. Zadnjih deset let se intenzivno in načrtno izobražujem iz področja osebne rasti, skozi knjige, seminarje, vodene tečaje ter evropske konference. Spodaj si lahko prebereš nekaj mojih pridobljenih znanj podkrepljenimi s certifikati, na katere sem še posebej ponosna, saj sem z njimi pridobila veščine, ki ti lahko pomagajo. Vsa svoja znanja sem načrtno združila v različne programe znotraj centra, da skupaj dosežemo uravnotežen nivo tvojega telesa in duha. Dobrodošel/-a.

Verjamem, da se v vsakem skriva biser.

Verjamem, da se je vredno potruditi za svoje sanje.

KOMPETENCE

Moja znanja in certifikati

Certificirana angelska svetovalka in terapevtka

Certifikat modernega voditeljstva

Poklic vizažistke

Certificirana maserka klasične in športne masaže

Mednarodno certificirana izvajalka metode vacuslim 48

Certificirana izvajalka madero terapije

Dipl. vzgojiteljica predšolskih otrok

Osebni življenjski izzivi, ki so mi poklonili najlepše izkušnje

STORITVE

Kaj ponujamo?

SKRB ZA NOTRANJE RAVNOVESJE in TELO

SVETOVANJA, MASAŽE, PREDAVANJA IN TERAPIJE:
Da se boš pri nas počutil/-a sproščenega/-no že od prvega trenutka, smo oblikovali miren in čudovit prostor, v katerem potekajo svetovanja, masaže, meditacije, predavanja in terapije.