SREČANJE Z ANGELI

To, da zemlja ni vse kar obstaja in to, da v vesolju nismo sami že vemo. A kdo je tisti, ki nas spremlja, usmerja in pazi na nas?

Jaz jim rečem ANGELI!

Opisala vam bom osebno izkušnjo srečanja z njimi, takrat ko sem jih najbolj potrebovala.

No pa začnimo…

Večina izmed vas pozna mojo zgodbo s sinom Lukasom. Vsi tisti, ki je še ne poznate si lahko delček preberete na tej povezavi, da boste lažje razumeli o čem danes pišem. > https://www.naslonisename.com/zakon-svobodne-volje/

Lukasovo stanje po rojstvu je bilo zelo slabo. To so vedeli zdravniki in s kruto resnico so seznanili tudi naju. Vsak trenutek je obstajala verjetnost, da se poslovili iz tega sveta. Ta novica je iz Pediatrične bolnišnice (kamor je bil takoj po rojstvu premeščen), prišla tudi v porodnišnico, kjer sem ostala 2 dni po porodu (seveda brez Lukasa). Bili so naporni in težki dnevi, sploh za mamo, ki je en dan pred tem rodila. Ker počitka nisem imela (saj sem vsak trenutek izkoristila, da sem odšla k njemu in bedela pri njegovi posteljici), so mi v porodnišnici hoteli pomagati. Želeli so, da se vsaj eno noč malo naspim in poskrbim tudi zase. Ponudili so mi uspavalne tablete. Sama (trmasta kot sem), sem jih seveda zavrnila. Želela sem biti PRISEBNA in PRISOTNA vsak trenutek. Želela sem vedeti vse, kar se dogaja. Nisem si predstavljala, da bi zaradi uspavalnih tablet prespala kakšen pomemben dogodek v Lukasovem življenju.

A čeprav sem tablete zavrnila, si lahko predstavljate, da sem bila … IZMUČENA. Potrebovala sem spočiti telo in um, da bi lahko bila resnično trda opora, ki jo je Lukas potreboval. Tiste noči se je zgodilo nekaj magičnega. Tablete so ostane nedotaknjene na nočni omarici ob moji postelji, jaz pa sem se okoli 21.00 ure potopila v globok miren spanec. Tako globok, da se nisem zbudila do jutra, ko so me zbudile medicinske sestre.

A v resnici nisem spala celo noč čisto trdno. Zjutraj sem se spomnila pomembnega dogodka. Enkrat sredi noči sem se prebudila, odprla oči in pogledala proti oknu. Bili so tukaj! Bili so ob meni in me obdajali z močjo, zaupanjem in mirnostjo. Obiskali so me ANGELI. Vas zanima kakšni so bili? Niso bili običajni angeli, kot jih poznamo z velikim belimi krili in sijajem okoli glave. Niti malo niso bili podobni tem, a sem vseeno vedela, da so oni. Bili so podobnim milnim mehurčkom, a veliko lepših in sijočih barv. Tako lepih, da jih ne more naslikati slikar. Nikoli ne bom zares znala opisati, kakšno mirnost sem čutila v tistem trenutku. Vedela sem, da je vse v redu in vse, kar sem storila v tistem trenutku je bilo, da sem se malo nasmehnila, si sama pri sebi rekla: “Vedela sem, da ste ob meni” in se potopila nazaj v globok, globok spanec.

Zjutraj sem se zbudila mirna, pozitivno naravnana in predvsem SPOČITA! Ne spomnim se, da bi se kdaj v življenju spočila bolj. A oni so mi to omogočili. Omogočili v trenutku, v katerem je nemogoče zaspati brez skrbi in brez tablet. Omogočili v trenutku, ko se je Lukas boril za življenje.

Hvala vam moji varuhi!

Čeprav so angeli pogosto povezani z različnimi verstvi, ni potrebno biti veren, da jih lahko začutiš. Angele imamo okoli sebe vsi, tudi “najbolj zagnani” ateisti. Takoj ob rojstvu so nam dodeljeni… Eden, dva ali celo več. Lukas jih ima okoli sebe ogromno. Ni potrebno, da verjamete v njih, ker oni verjamejo v vas. Tukaj so, da vam pomagajo vsak trenutek življenja. Oni se ne obešajo na vaše napake in pomanjkljivosti. Oni opažajo in krepijo v vas le dobro. Ne glede nato, kaj naredite bodo vedno z vami. A velja eno pravilo… Pravilo svobodne volje. Nikoli se ne bodo vsiljevali sami in sprejemali odločitve namesto vas. “Ukrepali” bodo šele takrat, ko jih boste to prosili. Zato, da z njimi navežete stik, ne potrebujete posebne moči ali nadnaravnih sposobnosti. Dovolj je, da izrazite željo. Prosite jih. Tukaj so, da vam pomagajo in olajšajo življenje. Sama jih kličem za vsako malenkost, celo zato, da mi pripravijo parkirni prostor… in povem vam… niti ENKRAT se še ni zgodilo, da ga nebi dobila pa čeprav sem bila na cesti ob tisti uri, ko je največ zastojev. Še bolje… ponavadi jih dobim celo več, da lahko še izbiram ali bom parkirala na soncu ali v senci. Ponovila bom ponovno. Tukaj so zato, da vam pomagajo. Pokličite jih! Lahko vam pomagajo pri težkih življenjskih odločitvah in preizkušnjah. Lahko vam pomagajo tudi pri zdravljenju… A ko sprejmete pomoč se iskreno zahvalite. To je vse, kar radi slišijo in saj vemo… veliko hvaležnosti, rodi še več sreče in obilja.

Angeli so meni eni izmed najlepših bitij s katerimi delam. V svetu se dogaja toliko vojn zaradi verstev… a zaradi angelov ŠE NIKOLI. To je tista čista vrsta najlepše čarobne energije.

Če so vas pritegnile angelske terapije pobrskajte pod kategorijo SVETOVANJA www.naslonisename.com/svetovanja in rezervirajte svoj termin.

Lepo povezavo z vašimi angeli vam želim.

Z ljubeznijo, Maja Mesić Štrubelj, angelska terapevtka in svetovalka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja