NE ČAKAJ NA NESREČO!

Za nami so prvi dnevi, ko smo vsi skupaj doma. Skupaj, a brez aparatov in zdravnikov. Lukas je že dlje časa popolnoma stabilen, a zdravniki opozarjajo, da se stanje lahko kadarkoli spremeni. Sploh v obdobju dokler ne bodo za njim vse predvidene operacije.

Ob tem se vam pogosto poraja vprašanje kako je tako živeti? Ali je življenje ves čas napeto in nervozno?

Moj odgovor je NE. Že na začetku smo se odločili, da bomo gledali na situacijo z drugega zornega kota. Seveda sem se kar se da dobro pozanimala kaj vse so znaki v primeru, da bi šlo nekaj narobe in kako ukrepati, a to zgolj informativno, da znam povedati tudi drugim, ki so v naši bližini in jih zanima.

Želim vam sporočiti, da ne čakajte na nesrečo. Ne delajte si v glavi svojih scenarijev kaj vse se vam lahko zgodi, ko se vam sploh še nič ni zgodilo. Ne razmišljajte o tveganjih in bolečinah, ki vas “mogoče lahko” doletijo. Nehajte klicati k sebi “nesrečo”. Bolj razmišljate in razlagate o njej, hitreje vas bo zaslišala in se odločila, da pride pogledati zakaj jo tolikokrat omenjate.

ZAČNITE ZAUPATI V ŽIVLJENJE!

Varni ste! Življenje vas varuje. Ste njegov majhen otroček za katerega bo vedno poskrbelo, da bo vse tako kot mora biti. Tudi če se zgodi nekaj kar vi z zemeljskimi očmi ne boste razumeli in boste sprva vzeli kot trpljenje, vam življenje v resnici pomaga. Pomaga vaši duši, da napreduje najbolje kot le lahko. Tehnika, ki vam lahko pomaga, da zaščitite sebe in svojo energijo je, da začutite okoli sebe mehak plašč, ki se ovija okoli vas in vas varuje. Lahko vas še tako premetava gor in dol, a ne morete se poškodovati. Naredite ta obred vsak dan ko vstanete ali takrat, ko začutite, da izgubljate zaupanje in je z vami začel opravljati strah. Prosite za zaščito in dobili jo boste. Ne govorim vam, da se vam nikoli ne bo moglo zgoditi nič “slabega”. Govorim vam, da se prepričajte če je to “slabo” res tako “slabo” za vas. Zaupajte, da boste v tistem trenutku ko (če) pride do njega varni in vodeni. VODENI točko za točko kaj vse morete storiti, da se dana situacija odvije najboljše možno. Vodeni, če le ne boste pustili paniki in strahu, da vas zavede in prevzame.

Veliko ljudi igra svojo igro tako, da ustrahuje ljudi. To vidimo na vseh področjih… to lahko delajo celo starši, ko otrokom prepovedujejo kaj vse ne smejo in kaj vse se bo zgodilo, če jih ne bodo upoštevali. Tudi jaz sem se že naposlušala zgodb, česa vse Lukas ne bo preživel če dobi “to ali ono”. V trenutku ustrahovanja je potrebno to prekiniti in NE dovoliti, da se zasidra v vas. Marsikatero besedo velikokrat preslišim. Na žalost kdaj tudi besede zdravnikov ali medicinskega osebja ker … PRVIČ: poglejte kakšne so bile napovedi na začetku in poglejte kje je Lukas danes… in DRUGIČ: Moj otrok se bo SAM odločal, se odzival in sprejemal odločitve za svoje življenje. Tega ne bo napovedoval nihče. Ne dovolim, da kdo obeša negativno energijo nanj. Ja, včasih moramo biti mame prave volkulje, da opazujemo svoje volkce in spregovorimo za njih, dokler ne bodo sami odrasli v močne volke in pokazali kdo in kaj so… Včasih boste šli s svojo pozitivno energijo komu malo na živce. Ja.. nič zato. To zgolj zato ker sami ne vibrirajo na tej frekvenci. Včasih boste celo slišali stavek: “NE veselite se prezgodaj”. Jaa… tudi to poznam. A to je zame tiste vrste stavek, ki ga preslišim…

in še nekaj… kako kontrolirati strah in paniko, ter obenem zaslišati glas, ki te vodi se da naučiti.

Z ljubeznijo, Maja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja