LUKAS SI JE SVOJE IME IZBRAL SAM

Lukas si je svoje ime izbral sam.

Že nekaj časa je meditacija del mojega vsakdana. Z njo umirim in sprostim telo in misli. Preletim svoj dan in izrazim hvaležnost. Meditacija mi omogoča, da vsak dan postajam boljša in imam jasno začrtane cilje kam grem. Omogoča mi, da zaslišim sebe in svoje želje. Da prepoznam svoje občutke.

Ljudje smo veliko več, kot le fizična bitja. Življenje, ki ga živimo na zemlji še zdaleč ni vse. Naš namen ni le to, da se rodimo, živimo rutino vsakdana, delamo vsak dan iste stvari, iz meseca v mesec služimo denar, da lahko preživimo in na koncu umremo. Naš namen je veliko večji in mi vsi v sebi nosimo veliko več kot se nam zdi na prvi pogled. Ko se umirimo in izklopimo zunanje zvoke lahko zaslišimo svoj notranji glas. Svoj notranji Jaz. Ko se umirimo, živimo brez drame, v ljubezni, dvignemo svojo vibracijo, lahko zaslišimo ali vidimo tudi koga drugega.

Na začetku svoje nosečnosti sem v meditaciji izrazila željo, da se pogovorim s svojim otročkom, ki je rastel v trebuščku. Poklicala sem ga in mu zastavila preprosto vprašanje: »Malo čudovito bitje, ki rasteš v meni. Povej mi kako želiš, da ti je ime?« Zelo hitro sem zaznala ime LUKAS. Nikoli pred tem nisem razmišljala o tem imenu in nikogar s tem imenom nisem poznala. Takrat nisem niti vedela otrokovega spola, ker je bilo še prekmalu. Bila sem presenečena in na začetku sem se spraševala, če ni vse le plod moje domišljije. Ker prej o tem imenu nisem razmišljala sem preprosto začela verjeti, da fantek, ki sem ga nosila v sebi res tako želi.

Nekaj mesecev kasneje smo skupaj s prijatelji na sproščenem klepetu razmišljali ali ima to ime kakšen pomen. Ko smo raziskovali po spletu smo ugotovili, da ime Lukas pomeni SIJAJ, SVETLOBA, LUČ. Tisti trenutek sem to ime vzljubila in vedela, da bo fantku ime Lukas.

Lukas se je rodil s prirojeno srčno napako in atrezijo požiralnika. Prestal je že prvo tvegano operacijo srčka in pokazal, da si želi živeti, saj se bori iz ure v uro, iz dneva v dan in jutri bo star že tri tedne. Pokazal je neverjeten pogum in moč, predvsem pa sveti vsem nam in že sedaj kaže, da se vedno najde pot in rešitev. Da vedno lahko prižgemo LUČ, ko je temno. Da SVETLOBA nikoli ne ugasne. Lahko se preseli drugam, a vedno sveti.

Vse to je težko razumeti z zemeljskim umom in vse to je težko gledati le z zemeljskimi očmi. Preprosto moreš zaupati in si dovoliti verjeti. Dovoliti si moreš občutiti nekaj več in to sprejeti. Danes sem še toliko bolj prepričana, da mi je Lukas res sporočil in povedal kako želi, da mu je ime. Ker to ime mu je pisano na kožo.

Hvala vsem vam, ki mislite na nas in nam tako ali drugače pošiljate zdravilno energijo in pozitivne misli. Vesela bom, če boste še naprej mislili nanj in ga zavijali v svetlobo.

Ker on je SVETLOBA.

Ne pozabite pa tudi, da v sebi nosite veliko več kot mogoče čutite ta trenutek in da ste veliko večji in veliko več kot le fizično telo. Vprašajte se kaj je vaš PRAVI NAMEN tukaj.

Z ljubeznijo, Maja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja