KAKO SPREJEMATI PRAVE ODLOČITVE IN SKLEPATI DONOSNE POSLE?

Kako odreagirate, ko morate sprejeti pomembno odločitev? Občutite strah, tesnobo, nelagodje? Ali pri pomembnih odločitvah potrebujete mnenje nekoga drugega? Ste bili kdaj pri vedeževalcu, da vam je svetoval in povedal kakšna bo vaša pot? Na podlagi česa se odločate, preden podpišete pogodbo? Koliko vas je prišlo do točke v življenju, ko niste vedeli kako naprej?

Kaj ste odgovorili na zgornja vprašanja?

Ja, mislim, da smo bili čisto vsi že v situaciji, ko smo morali sprejeti pomembno odločitev, pa nismo bili prepričani, če je to za nas res dobro.

Vprašanje, ki sledi je, kaj narediti v takih trenutkih?

Ali veste, da ima čisto vsak izmed nas v sebi glas, ki nam prišepetava,  v katero smer naj se obrnemo? Vsak izmed nas ima svoje prišepetovalce. Ali ne verjamete? Se vam je že kdaj zgodilo, da ste morali sprejeti pomembno odločitev, nekaj v  vas pa vam je govorilo, da to za vas ni dobro. Ker ste ta glas/občutek preslišali in vztrajali pri svoji odločitvi, ste čez čas ugotovili, da bi bilo bolje, če bi se odločili drugače? Ali pa, ko se vam nekaj zgodi pa si rečete: »Saj sem vedel/a, da bo tako? Ja, meni se je to zgodilo že neštetokrat.

»Čisto vsak dan prejemamo na desetine znakov in sporočil, ki nam kažejo pravo pot.«

Razlika med nami je, da eni ta glas/občutke/videnja/znake/sporočila, prepoznamo bolje kot drugi.

Prepoznate jih toliko kolikor verjamete, zaupate in sledite. Kako svoje prišepetovalce imenujete, je vaša izbira. Vse to je naša intuicija, to so višje energije, bitja, angeli, vodniki, »nekdo tam zgoraj«, ki vas pozna in, ki pozna vaš namen na zemlji, vas varuje in ima rad. Tudi vi poznate njih, samo pozabili ste jih.

Poznate otroka, ki ima nevidne prijatelje? Ne bodite tako prepričani, da je to zgolj njegova domišljija. Nekoč smo jih imeli vsi. Ko smo toliko odrasli »da to ni bilo več normalno«, nas je okolica začela prepričevati, da ni ničesar, da je vse le v naši glavi, da naj si ne domišljamo in o tem ne govorimo. Uh kakšna napaka … si predstavljate, kako bi bilo preprosto, da bi bili še vedno toliko usklajeni s svojim notranjim jaz-om, glasom v sebi in višjimi energijami, da bi v trenutku prejeli odgovor IN GA PREPOZNALI, ko bi zanj zaprosili? In to ne kar en odgovor, vendar tisti, ki je za nas najboljši v tisti situaciji.

Dobra novica je, da z nekaj vaje in zaupanja, lahko ponovno začnemo prepoznavati znake in sporočila. Čisto vsak izmed nas. To imamo v sebi in to lahko ponovno obnovimo.

Ker smo si med seboj različni, vsak prejema sporočila in znake na svoj način. Nekateri vidijo slike. Pred očmi se jim nariše odgovor, situacija, prizor, oseba. Pojavljajo se jim vidni znaki skozi napise, filme, knjige, fotografije … Lahko jih sprejemajo tudi skozi svoje sanje. Nekateri sporočila izredno dobro slišijo. Slišijo posamezne besede, dolga besedila, glasbo, pesmi ali pa svoj notranji glas. Nekateri stvari čutijo. Imajo dobro razvito intuicijo. Spet drugi lahko prejemajo sporočila skozi svoje misli. Lahko pa sprejemate sporočila in znake, na več zgoraj omenjenih načinov.

»Če boste ponovno začeli prepoznavati sporočila, nobena odločitev ali sklenitev posla ne bo težka, predvsem pa ne slaba za vas.«

KAJ STORITI, DA ZOPET PREPOZNAM ZNAKE/SPOROČILA?

Pomembnih je več stvari:

*ZAUPAJTE – zaupajte, da to zmorete.

*PROSITE ZA POMOČ –  svoje vodstvo.

*DELUJTE V MIRU – čim več časa preživite v miru in ne dajajte poudarka na zunanjo okolico.

*USMERJAJTE SE VASE IN SE SPOZNAVAJTE

*BODITE NA VIŠJI FREKVENCI – Kaj to pomeni? Dvignite se v pozitivne in ljubeče energije. Pustite slabo voljo, kritiziranje in pritoževanje za sabo. To niste vi in niste prišli s tem namenom. Ko boste v ljubeči energiji boste lažje prepoznali sporočila in znake.

*POSLUŠAJTE SE – Ko začutite, da nek posel ni za vas, se vanj ne spuščajte. Če imate samo en majhen pomislek, za to obstaja razlog. Če vas oseba na drugi strani dela nervozne in se ob njej ne počutite dobro, pojdite stran od nje. Kadar ne boste začutili pravih energij, se v njih ne spuščajte. Poslušajte sebe in ne okolice. Marsikdaj vam bodo govorili, kaj je dobro za vas, kako morate delovati in da se vam nekaj res izplača. Ja, mogoče se splača njim, a ne pozabite, da vi niste oni. Samo vi čutite, vidite, slišite in veste, kaj je res dobro za vas.

“Ko ponovno zberete pogum in sprejmete odločitev, da boste poslušali sebe in svoje vodstvo, postane življenje čudovito, uspešno in preprosto.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja