KAKO PREJEMATI IDEJE IN KREPITI USTVARJALNOST?

Poznate občutek, ko v sebi čutite, da morate nekaj spremeniti in da to delo, ki ga opravljate zdaj ni tisto, katerega bi opravljali do konca svojega življenja, a ne glede na to ne veste kaj je tisto, kar vas veseli predvsem pa kako bi začeli?

Jaz ta občutek poznam zelo dobro in za vas imam dobro novico in nasvet, kako začeti prejemati informacije in preprosto stopiti na svojo pot.

Skoraj eno leto nazaj sem se obupano spraševala kaj bom v življenju delala. Vse kar sem vedela je bilo, da bi rada pomagala drugim. Kako? Na kakšen način? S čim? Kako začeti? Kje dobiti denar? Na vsa ta vprašanja nisem imela nobenega odgovora. Vse dokler sem se na silo trudila odkriti svoje poslanstvo se ni nič primaknilo naprej. Potem pa sem nekega sončnega dne ležala na ležalniku in rekla: Želim si pomagati drugim. Čutim, da me to veseli. Ko bo čas prosim, da prejmem znak – ali dobim zamisel kako. Nato sem vse skupaj malo “odklopila” in se osredotočila na druge stvari.

V zelo kratkem času sem začela dobivati odlične ideje in to takšne kjer nisem potrebovala nobenega velikega začetnega denarnega vložka. Moje poslanstvo se je razvijalo in se še razvija postopoma. Počasi, korak za korakom, a zanesljivo. Vodstvo sem preprosto prepustila drugim, sama pa le stopim v akcijo in uresničim tisto idejo, ki jo dobim. Ne razmišljam več ali bo iz tega kaj nastalo ali ne, ampak preprosto zaupam in to naredim.Tako so nastale vse moje čudovite škatlice, ki vam pomagajo … in so moj resnični ponos.

Ko zaupate na vašo pot vedno stopijo prave ideje in pravi ljudje.

Če na hitro ponovimo, kako krepiti svojo ustvarjalnost in začeti prejemati zamisli:

Umirite in sprostite se.

  1. Oblikujte si prostor, kjer se boste počutili dobro in bo napolnjen s pozitivno energijo.
  2. Lahko si prižgete mirno glasbo, ki vas še dodatno sprošča.
  3. Zaupajte!
  4. Pošljite svojo prošnjo: npr. PROSIM ZA DOBRE IDEJE!
  5. Lotite se nečesa drugega in pustite času čas – spustite svoje prošnje v vesolje, bodite potrpežljivi in ne zahtevajte odgovora na silo.
  6. Ko dobite idejo, takoj stopite v akcijo in jo začnite uresničevati, preden se v vas oglasi ego in pojavijo dvomi.

Takšni in podobni nasveti in napotki vas čakajo tudi v škatlici SAMOZAVESTI – www.naslonisename.com/izdelki … če jo začutite, jo lahko naročite na maja@naslonisename.com

Želim vam lep in uspešen teden. Naj vas spremlja veliko novih idej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja