KAJ VSE ZMORE ŽENSKA?

Pozdravljene ŽENSKE!

 

Biti ženska je nekaj tako čudovitega. Če začnemo naštevati, kaj vse zmoremo, kaj vse zmore naše telo in kako žarimo, ko smo zares srečne, bi lahko pisala v nedogled.

 

Rada bi vas spomnila, kakšno moč nosimo v sebi, če smo izpolnjene. POSTAVITE SE NA PRVO MESTO. TO SI RESNIČNO ZASLUŽITE

 

v prvi vrsti zaradi SEBE. Kadar pa smo srečne, se ne počutimo samo dobro, ampak lahko osrečimo tudi druge. Pokonci lahko držimo celo svojo družino, predvsem pa svojega moškega. Moški je tisti trden steber na katerega se lahko opremo in ki ima moč. Ja! Še kako ga potrebujemo! Mi potrebujemo njegovo varnost, zavetje in podporo, oni pa potrebujejo našo nežnost, sočutje in vse naše “nadnaravne” sposobnosti, ko z levo roko lahko opravimo 5 stvari naenkrat.. Če imajo ob sebi srečno žensko, to izredno cenijo. Ali veste, da večina moških najbolj trpi takrat, ko svoje ženske gledajo nesrečne, a jim ne znajo pomagati? To jih vrže iz tira, veliko bolj kot karkoli drugega.

 

Zazrite se vase in ugotovite kaj vas osrečuje. Postavite meje sebi, otrokom in svojemu moškemu. Vzemite si čas takrat, ko potrebujete napolniti svoje baterije in to sporočite tudi ostalim.

 

Verjemite, da boste dobile potreben čas, če boste le znale to predstaviti na pravi način, predvsem pa ga boste dobile, ko bodo vaši moški ugotovili, koliko bolj srečne in ljubeče ste, ko se napolnite.

 

Punce ne izčrpavajte se, ker potem ne morete dati tega, kar nosite v sebi. 

 

Si želiš resnično začeti delati na sebi? ŠKATLICE SAMOZAVESTI ti pri tem lahko odlično pomaga. Svojo si lahko zagotoviš TUKAJ.

 

Da boš še bolj sijala …

Z ljubeznijo,
Maja Mesić Štrubelj, svetovalka in predavateljica

Naš Center

Paradišče 9, 1293 Šmarje Sap

E-mail naslov

maja@naslonisename.com

Telefon

031 356 801
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja