IZZIVI SO ZABAVNI

Danes je ponedeljek, ko večina ljudi vstane iz svoje postelje malo težje, z mislijo v glavi, kaj vse jih čaka ta teden, preden bodo spet lahko malo zadihali. Tudi jaz sem bila včasih takšna … potem pa sem se odločila, da v življenje vnesem malo več zabave in sproščenosti.

Vsak trenutek, ko se odločite za spremembno je pravi čas … če pa ste nekdo, ki obveznosti in cilje raje prelaga na kasneje in čakate pravo priložnost, prvega v mesecu, drugo leto ali zgolj PONEDELJEK, je danes idealna priložnost, da začnete hoditi proti svojemu cilju.

Zagotovo ima vsak v glavi vsaj eno stvar, ki bi jo želel doseči ali izboljšati. To je lahko večja disciplina in organiziranost, izguba kilogramov, boljša prehrana, več vadbe, manj stresa, več časa zase in svoje bližnje, večja doslednost … ali kar koli drugega, kar je pomembno vam.

Z današnjim zapisom vam želim sporočiti, da je čas, da stopite v akcijo. Vendar tokrat vstopite z drugačno energijo.

Preprosto sprejmite dejstvo, da nam bo življenje ves  čas postavljalo nove in nove izzive, da lahko oblikujemo najboljšo različico sebe. In ko se boste zares začeli spreminjati tako kot si želite, boste občutili nepopisno srečo in zadovoljstvo.

Tukaj vam pritoževanje in obupavanje ne bo dosti pomagalo. Rezultat ne bo takšen, kot si ga boste zamislili in zopet bo sledilo razočaranje. Zato dajmo ta ponedeljek – DANES, nekaj spremeniti.

Vnesite v svoj cilj in življenje zabavo, lahkotnost, razigranost, veselje in predvsem zaupanje. Preprosto zaupajte, da vam bo uspelo. Za dosego ciljo potrebujete motivacijo, izogibati se morete odvisnostim in skušnjavam… vendar lotite se tega z nasmehom na obrazu. Vedno, ko vam življenje postavi nov izziv, oviro ali preizkušnjo se ne primite za glavo, ampak se preprosto nasmehnite in recite: “OK, nekdo se zopet želi malo igrati. Za dosego cilja morem zmagati … ker si to resnično želim … PA DAJMO!”

Že v zelo kratkem času boste videli pozitivne spremembe in to samo zato, ker ste spremenili svoj pristop.

Naj bo to vodilo in spodbuda za ta teden. Meni je to spremenilo življenje in želim, da se mi pridružite.

Ob koncu tedna pričakujem vaše zabavne dogodivščine in opise izzivov, kako lahkotno ste jih preskočili, da se skupaj malo nasmejimo in si čestitamo (v moj inbox: maja@naslonisename.com) ?

Naj se igrivi teden prične … <3

 

Vabljeni, da pobrskate tudi po moji spletni strani, kjer se skriva veliko zapisov, izdelkov in drugih nasvetov, ki vam bodo pomagali, da odkrijete pravo motivacijo in moč, ki se skriva v vas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja