𝑶𝑫𝑷𝑹𝑻 𝑷𝑶𝑮𝑶𝑽𝑶𝑹 – 𝑺𝑷𝑳𝑬𝑻𝑵𝑨 𝑲𝑶𝑵𝑭𝑬𝑹𝑬𝑵𝑪𝑨 : “𝑲𝑨𝑱 Č𝑼𝑻𝑰Š?

Dogodek, ki ga organizira Špela Baričič iz LUNINE SOBE, na katerem bom gostja. Delim njene besede in opis dogodka.

 

“Ali tvoje življenje izgleda v redu, v sebi pa čutiš vulkan različnih čustev?

Vabljeni na spletni dogodek, ki bo sestavljen iz:

*UVODNEGA DELA: dihalne vaje in joga obraza (Špela Baričič – SHIVA LUNINA SOBA) in

*GLAVNEGA DELA: odprt pogovor s pomembnimi življenjskimi vprašanji (Maja Mesić Štrubelj – NASLONI SE NAME)

Težki časi so resnično priložnost za rast. Ko že mislimo, da nam težje ne more biti, lahko situacijo izkoristimo kot zaletno izhodišče za skok navzgor. Za spremembo naših misli, za nov začetek, za sanjanje idej in realizacijo, z medsebojnim povezovanjem. Na naši poti do uspeha nedvomno potrebujemo zaupanje, vendar brez proaktivnega delovanja in akcije, ne bo rezultatov. Za realizacijo naših sanj in manifestacijo idej je potrebno nekaj narediti. Maja nam bo podala praktične, navdihujoče, motivacijske napotke in konkretna orodja, ki nam bodo nedvomno v pomoč v teh časih. Maja je pri svojih mladih letih že marsikaj prestala, se soočila s težkimi situacijami, vendar je s trdnim delom na sebi in pozitivno miselno naravnanostjo živ dokaz temu, da lahko najtežje situacije, ki se nam zgodijo obrnemo sebi v prid in iz njih zrastemo, delimo svojo zgodbo in pomagamo drugim. Tako zelo močno potrebujemo navdihe in ljudi, po katerih se zgledujemo, ki nas podpirajo in nam pomagajo, zaradi česar se zelo veselim, da nam Maja preda ključne informacije, ki nam bodo nedvomno koristile in nas spodbudile k temu, da gremo tudi od besed k dejanjem. Izkoristimo to priložnost za nadgraditev našega znanja, za navdih, motivacijo, podporo.

V uvodnem delu predavanja bomo izvedli dihalne tehnike in vaje obrazne joge, ki nam pomagajo pri krepitvi notranjih organov. Kadar so naši notranji organi okrepljeni, pretočni in v medsebojnem ravnovesju, lažje dosegamo naše cilje, vidimo jasno, osredotočamo se na svoje dobro počutje in notranje ravnovesje. Notranje pomirjen človek, ki je v stiku s seboj, bo tudi lažje in učinkoviteje opravljal svoje delo in bo posledično tudi bolj uspešen.

V drugem delu pa bova imeli sproščen odprt pogovor. Zastavila ji bom nekaj ključnih vprašanj, vprašanja pa boste lahko zastavili tudi vi.

Izvedeli boste:
– Kaj lahko v tem trenutku naredite, da svoje življenje začnete
spreminjati?

– Kako delujemo in kaj vpliva na nas?

– Ali je pozitivno razmišljanje dovolj, da se nam življenje
spremeni?

– Kako se notranje pomiriti?

– Zakaj se nam ponavljajo ves čas isti dogodki?

– Zakaj je stanje stresa za nas uničevalno in kako ga preseči?

– Kaj lahko naredimo, da odpravimo strah?

– Vaša vprašanja …

Prispevek za spletno konferenco znaša 20,00 EUR in se izvrši preko spletnega nakazila, najkasneje dne 30. 4. 2020.

Obvezne so predhodne prijave preko spletnega obrazca ali emaila: shivajogaobraza@gmail.com ali maja@naslonisename.com, najkasneje do 30. 4. 2020.

Po prijavi prejmete potrditveni email s povezavo do spletnega srečanja in podatki za nakazilo prispevka.

SHIVA LUNINA SOBA in NASLONI SE NAME
S prijavo na predavanje soglašam, da se mi tudi v bodoče pošilja vse novice o dogodkih in aktivnostih Shiva Lunine sobe in centra Nasloni se Name. Za primer odpovedi oddane prijave se zavezujem, da dva dni pred dogodkom obvestim organizatorko, da bo lahko prostor na voljo drugi osebi. SHIVA, Špela Baričič s.p. (LUNINA SOBA), Nasloni se Name, Maja Mesić Štrubelj s.p.