PREDAVANJE: IZZIVI SODOBNEGA ČLOVEKA

Zopet imamo priložnost, da se malo podružimo.

Z veseljem sem se odzvala povabilu Špele Baričič, čudovite ženske, ustanoviteljice Lunine sobe in inštruktorice joge obraza. Več o njej si lahko prebereš na njeni spletni strani https://www.shiva-luninasoba.si/.

Za vas pripravljava navdihujoč dogodek, ki bo sestavljen iz uvodnih dihalnih vaj, joge obraza, ki jih bo vodila Špela in predavanja, ki ga bom vodila sama.

OPIS DOGODKA –  predavanje IZZIV SODOBNEGA ČLOVEKA:

V zadnjem obdobju vas je ogromno, ki čutite, da se morete premakniti naprej iz točke, na kateri se nahajate trenutno, saj vam ne prinaša več notranjega zadovoljstva.
Veliko vas tudi čuti, da želite s svojim delom več prispevati v dobrobit skupnosti. Želite, da vaše delo – poslanstvo vpliva na druge, izboljšuje njihovo kvaliteto življenja, jim pomaga pri boljšem počutju ali jih enostavno podpre in razveseli. Želite si opravljati srčno delo, svoje poslanstvo, ki vas polni in bogati vaše življenje in življenje drugih.
Pri tem se marsikdo spopada z vprašanjem, kako svoje ideje, želje, izdelke, storitve spraviti “na svet”, jih “roditi” in deliti z drugimi. Velikokrat to ni enostavno, saj vas je strah, se obremenjujete z mnenjem drugih, ne veste, kako to storiti, izstopiti iz cone svojega udobja in stopiti v akcijo.
Izredno pomaga, da okrepimo organe, v umu, duhu in telesu pa vzpostavimo ravnovesje in pretočnost, da gremo lažje v akcijo in si zaupamo. Na naši poti nam lahko pomagajo tudi zgodbe drugih ljudi, ki imajo dragocene življenjske izkušnje, da nas navdihnejo in motivirajo. Pomagajo tudi posebne tehnike, vaje in način življenja, ki nam omogočijo, da gremo v akcijo, si postavimo cilje in sledimo preprostim korakom in jih vnesemo v vsakdanjik. Vse to nam pomaga tudi, če že živimo svoje poslanstvo in želimo le dodaten navdih, motivacijo, nove ideje ali širitev.
Skozi predavanje vam bom zaupala tehnike in metode, ki so na moji poti skozi preizkušnje pomagale meni. Na preprost način in s konkretnimi zgodbami, vam bom približala odlične nasvete, ki vas bodo navdihnili za spremembo.
ZA KOGA JE DOGODEK PRIMEREN:
Edini “pogoj”, da se dogodka udeležiš je, da imaš v sebi gorečo željo k spremembi na bolje, te zanimajo metode za boljše življenje in si odprt za nova znanja.
Dogodek je primeren za vse, ki se na katerem koli področju srečujete z izzivi življenja in za vse, ki si želite začeti živeti svoje poslanstvo in nekaj prispevati nazaj k sebi in našemu čudovitemu planetu.
Dogodek bo potekal 20. 03. 2020 od 18.00 do 20.00 ure, v LUNINI SOBI, Grosuplje.
Prispevek je 25 €.
Prijave obvezne.
Veselim se srečanja z vami.
Maja Mesić Štrubelj, svetovalka in predavateljica.


S prijavo na predavanje soglašam, da se mi tudi v bodoče pošilja vse novice o dogodkih in aktivnostih Shiva Lunine sobe in centra Nasloni se Name. Za primer odpovedi oddane prijave se zavezujem, da dva dni pred dogodkom obvestim organizatorko, da bo lahko prostor na voljo drugi osebi. SHIVA, Špela Baričič s.p. (LUNINA SOBA), Nasloni se Name, Maja Mesić Štrubelj s.p.