BREZPLAČNO PREDAVANJE, KI TI LAHKO SPREMENI POGLED NA SVET

Draga bralka, bralec

Za tebe imam prav posebno VABILO. Vabim te na čudovito predavanje: KAKO OHRANITI MOČ, POGUM IN ZAUPANJE, OB TEŽKIH PREIZKUŠNJAH ŽIVLJENJA.

Vsak izmed nas ima vsak dan polno izzivov, preizkušenj, dogodkov za katere potrebujemo moč, pogum in zaupanje, da jih uspešno prestanemo in iz njih potegnemo tisto najboljše. A včasih so te preizkušnje lahko tudi boleče in lahko smo zmedeni, zakaj se je nekaj zgodilo ravno nam. Vsi imamo takšne preizkušnje. Nekateri na področju partnerstva, spet drugi na poslovnem področju, tretji na področju starševstva, četrti pa ponovno nekje drugje. Zato je to predavanje namenjeno prav vsakemu. Sama imam veliko znanja, kako se pobrati, ko “pademo v črno luknjo”, življenje pa me je pripeljalo do tega, da je vso to moje znanje podkrepilo še z dragocenimi izkušnjami. Vem kako se počutiš, ko padeš in vem, kako se ponovno dvigniti, zato vas srčno vabim na predavanje, ki se bo odvilo v začetku čarobnega decembra. Skozi svoje znanje in izkušnje, vam bom predala pomembne informacije, ki vam lahko pomagajo v takšnih trenutkih. Ne pozabite, da so stvari vedno bolj globoke, kot se zdijo na prvi pogled. Skupaj bomo ugotovili, kje se skrivajo pravi nameni neke preizkušnje.

Proti koncu predavanja pa bo sledilo tudi presenečenje. Vodena meditacija za umirjanje misli, strahu ali nervoze. Sama jo naredim vedno, ko mi malce pade energija ali me je strah, delala pa sem jo tudi med pomembnimi operacijami, ki jih je prestajal moj sin. Ja, sedaj se jo boste naučili tudi vi.

Želela sem, da so te informacije dostopne prav vsem, zato sem se odločila, da bo tokrat predavanje popolnoma brezplačno. V kolikor pa bo vaše srce začutilo prispevati kakšen cekinček, pa to lahko storite.

Se vidimo 1. 12. 2017, ob 19.00 uri. V središču Vitalis, Hladilniška pot 28, Lj- Zalog.

 

Prijave so zaradi prostorske omejitve obvezne na email maja@naslonisename.com, po telefonu 031 356 801 ali preko FB zasebnega sporočila.

Vzemi si za večer zase.

Maja Mesić Štrubelj, svetovalka in angelska terapevtka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja