BOLEZEN SVOJIH OTROK USTVARIM SAMA

Strahovi.

Kako zelo se zakoreninijo v nas, čisto tako – mimogrede. Omejujejo nas, ustavljajo na poti do našega cilja in nam onemogočijo našo čudovito kreacijo življenja, ki si ga želimo in je za nas edini pravi. Strahovi so naši občutki. Glede na naše občutke pa pošljemo v vesolje informacije, kako naj se naše življenje odvije in kaj naj nam vesolje dostavi. To je še en dokaz, da svoje življenje ustvarjamo sami in da je potrebno za vse dogodke, ki se nam zgodijo prevzeti odgovornost in se z njimi spopasti pogumno. Najprej se ustvari misel, nato občutki in čustva, vse skupaj pa pošljemo v nebo. Izredno pomembno je kaj razmišljamo in kako se v resnici počutimo. Strahovi nastanejo “mimogrede”, da pa se jih znebimo potrebujemo kar nekaj dela. A vse se da urediti, odstraniti, spremeniti in ozdraviti, le odločiti se moramo tako.

 


ŠKATLICA SAMOZAVESTI – Motivacijski pripomoček iz področja OSEBNE RASTI

Naroči TUKAJ


 

Sama sem se odločila, da bom za svoje življenje prevzela polno odgovornost. ZAVESTNO sem se odločila, da bom preučila vse dogodke, v katerih se znajdem in opazovala, kako se ob tem počutim. Ravno v teh dneh spoznavam, kako s svojim strahom ustvarjam bolezni tudi svojih otrok.

Kar naenkrat je prišlo obdobje, ko se moramo resnično ves čas truditi, da vsi obstanemo na nogah in nas bolezen ne položi v posteljo. Angelske terapije, eterična olja, C-vitamin, probiotiki in še kaj, da le ostanemo zdravi … Ne glede na vse pa vsake toliko časa priteče kakšna svečka iz nosu in po otroških sobah odmeva zvok kašlja. Vem, da je jesen, da so vsi nekaj prehlajeni in da se zunanje temperature zelo hitro menjajo. A sama sem nehala iskati izgovore. Vprašala sem se ZAKAJ se moramo v zadnjem mesecu, kar naprej boriti s prehladom. Odklopila sem svoje misli, šla v meditacijo in se “priklopila na druge frekvence”. Razkrilo se mi je, to kar sem že vedela. Vse to ustvarjam sama. Ampak zakaj in kako? Zaradi STRAHU.

Ko se je rodil Lukas (moj tretji otroček, ki ima nekoliko drugačno srce, kot ga imamo ostali) je moje fizično telo doživelo šok. Čeprav sem se skozi celo obdobje zelo dobro spopadala s preizkušnjo in razumem, da se za vsem tem skriva višji namen in večino časa v sebi občutim mir, mi je začetni šok NEZAVEDNO v mene zakoreninil strah. Strah pred tem, da bi moji otroci zboleli. Ni me skrbelo le za Lukasa, podzavestno me skrbi tudi za starejša otroka, čeprav do sedaj nikoli nismo imeli nobenih težav na področju njunega zdravja – torej lahko bi rekli, da si ustvarjam “probleme” in delam paniko, kar tako brez veze, v naprej. Svoj dan sem organizirala tako, da se večkrat na dan NAČRTNO vprašam, kako se ta trenutek počutim. Zalotila sem se, da dostikrat razmišljam: “Samo, da ne zbolimo”. Toliko časa sem posvetila temu stavku, da sem si točno to ustvarila. Razumete? Kar razmišljaš to ustvariš. Čemur posvečaš pozornost, to privlačiš v svoje življenje.

Na ta način ves čas ustvarjamo svoje življenje. Vsaka pozitivna in negativna stvar, ki se nam zgodi se ponotranji v nas. Še posebno težke preizkušnje ali šoki, ki ste jih doživeli. Večina ljudi ob tem norem tempu sveta, ne razmišlja, kako se počuti. Večna zgolj ŽIVI, a v resnici življenje teče mimo njih. Po možnosti pa jim ga ustvarjajo drugi.

Jaz sem neskončno hvaležna, da sem razvila takšno stopnjo zavedanja, da svoje “strahce” zelo hitro odkrijem, se z njimi spopadem in jih s pomočjo meditacije tudi hitro odpravim. Če to počnete sproti oziroma zelo hitro po tem, ko se pojavijo, nimate večjih težav, da jih ozdravite. Če se jih ne zavedate, na njih pozabite ali celo potlačite, pa se bodo zgolj kopičili. Več jih bo, težje je in vaše življenje se vedno bolj ruši. Ko se ruši na enem področju, se zelo hitro razširi še na druga področja. Kot kakšna viroza :).

Naredite nekaj zase, ustavite se in se vprašajte kako se počutite.  Prevzemite ODGOVORNOST za svoje življenje. Občutek je neverjeten, ko ugotoviš, da je vse odvisno od tebe in lahko oblikuješ takšno življenje, kot ga sanjaš.

 

Z ljubeznijo, 

Maja Mesić Štrubelj, svetovalka in angelska terapevtka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja